Toimitusehdot

MAKSUTAVAT:

Tilauksen tehtyäsi saat vahvistuksen sähköpostiisi. Vahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet, eräpäivä ja viitetiedot maksun suorittamiseksi. Mikäli tilausta ei makseta 7 päivän kuluessa, tilaus peruutetaan ja tuotteet palautuvat varastoon. 

TOIMITUSAIKA:

Tilaukset käsitellään päivittäin ja tavarat toimitetaan kolmen päivän kuluessa siitä kun ennakkomaksu näkyy tilillämme. Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä sähköpostilla info(a)nantida.fi tai soitttamalla numeroon: 0400-624717. 

 

TIETOSUOJA:

Asiakkaiden nimi-ja osoitetietoja käytetään ainoastaan Nantidan tilausten toimittamiseen ja rekisteröityneiden asiakkaiden uutiskirjeiden lähettämiseen, mikäli asiakas erikseen ei ole sitä kieltänyt.

 

PALAUTUKSET JA VIRHEELLISET TOIMITUKSET

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus siitä lähtien kun tavara on postitettu. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen.  Sen on oltava omassa alkuperäispakkauksessaan. 

Mikäli tuote on virheellinen tai vahingoittunut, tai tuote ei vastaa odotuksiasi, ota 14 vuorokauden kuluessa yhteyttä puhelimitse: 0400-624717. Saat ohjeet kuinka toimia. Maksetut tuotteet ja postikulut hyvitetään, kun tuote on palautunut varastoomme ja sen on todettu täyttävän palautukseen liittyvät ehdot.

Emme korvaa Itellan aiheuttamia vahinkoja. Vastaamme myymiemme tuotteiden valmistusvirheistä ja vioista.

 

 

 

Powered By OpenCart
© 2021